Til Salg - Ring for pris

Virum - sagsnr. 2816

Velfungerende klinik i Virum sælges. klinikken startede for 7 år siden. Klinikken drives af en mandlig tandlæge som ønsker at gå på pension. Klinikken fremtræder overalt lys og indbydende.  Klinikken tilbyder alle former for behandlinger, herunder orthodonti og kirurgi.

Klinikken har  en god beliggenhed i stueplan og en grøn plads foran på Kongevejen i Virum, Lyngby Tårbæk kommune samt tæt på et par af landets rigeste kommuner, Rudersdal og Gentofte.

Der god mulighed for at udvidelse af klientbasen.

Der er gode tilkørselsforhold , en stikvej til Kongevejen  samt gode og gratis parkeringsmuligheder omkring klinikken.

Foruden direkte busforbindelser til Holte og Lyngby Station (bus 184 og 194) og i gå afstand fra Virum S-togs station og Brede lokal station. 

Klinikken er velholdt og består af to behandlingsrum med inventar, røngtenrum med ortopan og lateral røngtenoptagelser. 

Dertil delt sterilisation, labratorium og kontor. To toiletter (et patient og et personale). Og ventevœrelse med reception. Endelig kœlder, tilgœngelig fra
praksis, med kompressor, sugemotor, lager og omklœdningsmuligheder. Dertil er der indrettet mindre laboratorium, bl.a. til porcelœnsarbejder, støbearbejder eller blot tilpasninger af dentalarbejde.

Ved overtagelsen kan tilbydes assistance i en fastlagt tidsperiode i kropsholdning, orthodonti og kirurgi.

280 patienter via statistik for 2018. Der har været behandlet 435 unikke patienter i perioden fra 1.9.2017 til 1.9. 2019. Omsætning i 2018 kr. 1.260.000