Til Salg - Ring for pris

Holbæk - sagsnr. 4311

Centralt placeret, tæt på offentlig bus og tog, i et smukt gammel hus fyldt med atmosfære og med egen parkeringsplads i gården ( 6 pladser)  sælges en enkelmandspraksis som drives af en kvindelig tandlæge. Klinikken er etableret fra bunden for 6 år siden, ex er den med dobbeltstrenget vandsystem, således at der er legionellafrit, blødt vand til units.  Klinikken fremtræder overalt fuldstændig opdateret. Klinikken er digitaliseret med Aldente journal- system og Digora røntgen. Klinikken har Sirona OP røntgen.

Der er handicapvenlig adgang til klinikken med  stolelift til de 4 trin der er indendørs op til klinikken. Gode og stabile patienter de sidste 30 år. Køber træder ind i lejede lokaler og der etableres en lejekontrakt på markedsvilkår.

2133 patienter via statistik for 2019

Personel: 1 tandlæge, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter, Rengøring

4 store behandlingsrum, Stort smuk venteværelse i stueplan, Sterilisation, Omklædning, Personalerum, Patienttoilet, Røntgenrum. I stor tør kælder med vinduer er der Depotrum, Omklædning, Personaletoilet, Tørrerum med mekanisk luftudskiftning og maskinrum.

Omsætning i 2019 kr. 7.749.000