Til Salg - Ring for pris

Ørsted - sagsnr. 8909

Tandlægeklinik der drives af en kvindelig tandlæge som ønsker at afhænde, sælges. Klinikken ligger i et smukt arkitekttegnet hus indrettet til formålet.  Overalt fremtræder klinikken indbydende og er yderst funtionelt indrettet. Godt stabilt og dygtigt personale. Pæn tilgang af nye patienter. Ejendommen kan købes såfremt en ny tandlæge måtte ønske dette for en købesum af kr. 4.500.000. I budgettet er indsat en husleje for ejendommen som leje af ejendommen. Der etableres en lejekontrakt på markedsvilkår. Tandklinikken er helt centralt placeret i Ørsted by lige over for rutebilstationen.

Ørsted har et meget aktivt lokalmiljø præget af utallige ildsjæle, der konstant arbejder med udvikling af byen. Byens biograf, bibliotek, medborgerhus og folkeejede Kro danner rammen om et blomstrende kulturliv. Klinikken tiltrækker rigtig mange patienter fra det store opland omkring Ørsted. Generelt om klinikkens patienter kan nævnes at de udviser stor loyalitet overfor klinikken.

Klinikken er et vinkelbyggeri på 299 m2 opdelt i en klinikfløj og en personalefløj. Der findes byggetilladelse til en tilbygning med endnu 2 klinikker i forlængelse af klinikfløjen.

Husleje kr. 360.000 p.a. + forbrug

2264 patienter via statistik for 2021

Personale: 1 tandlæge, 2 tandplejere, 4 klinikassistenter

Klinikfløj: 4 behandlingsrum, Teknik, OTP røntgenrum/lager, Åben sterilisation, Reception/venteværelse, Patienttoilet, Tandbørsterum.

Personalefløj: 2 tandlægekontorer, Omklædning med adgang til bad og toilet, 1 ekstra personaletoilet, Rengøringsrum, Stort Personalerum/mødelokale.