Kompetent og uvildig rådgivning

Ligesom ved formidling af klinikker, tilbyder vi uvildig rådgivning til både sælger og køber, i forbindelse med overdragelse af klinikker.

Hvis for eksempel en tandlæge skal sælge til sin assistent, er det en fordel for sælger, at det er rådgiveren, der ordner handelen sammen med assistenten, idet det ellers ofte kan ende med store problemer omkring økonomi med mere, og så er det gode samarbejde ofte ødelagt.

Klinikbørsen kan samtidig tilbyde både sælger og køber, uvildig rådgivning omkring forsikrings- og pensionsforhold, ligesom vi gerne er behjælpelig med finansieringsrådgivning i forbindelse med overdragelse.

Overvejer De at sælge eller købe en tandlægeklinik, så kontakt os for en nærmere drøftelse omkring Deres specielle ønsker.

Ved generationsskifte er det ofte en fordel at forberede denne i god tid. Kontakt os derfor allerede nu, og lad os drøfte mulighederne.

Bente Carstensen
Klinikmægler, direktør

Uddannet på Forsikringshøjskolen som exam. assurandør. Har i 28 år arbejdet som assurandør i forsikringsbranchen med speciale i læger og tandlæger. Siden 2000 klinikmægler og indehaver af Klinikbørsen.

Klinikbørsen støtter: