Solgt

Give - sagsnr. 7310

Klinikken, som meget belejligt er ovenpå et apotek, ejes af en mandlig tandlæge, og drives med to tandlæger på deltid, samt en tandplejer. Klinikken fremtræder overalt lys og venlig. Klinikken er digitaliseret med Dental Suite journalsystem og Digora røntgen. Der er ventilation på hele klinikken. Klinikken har et stort og endnu ikke forløst porientiale, især mht kirurgi (implantat, amotio, retrograd endo osv.) som i dag henvises.

Kulturen er siden forrige ejer ændret markant, og mange patienter vælger i dag i langt højere grad f.eks. fast protetik fremfor kompromisbehandlinger eller aftagelig protetik. Personalet er meget loyalt med et højt serviceniveau. En klinik lige til at gå til. Patienterne er vant til at betale med det samme, hvorfor der heller ikke har været tab på debitorer under den nuværende ejer. Klinikken har vandanlæg fra BWT.

Klinikken ligger i en nydelig ejendom.

Husleje kr. 145.000 p.a. + forbrug

1992 patienter via statistik for 2019

Personale: 1 tandlæge 1 tandplejer, 2 klinikassistenter

4 behandlingsrum. Der er mulighed for at etablere et behandlingsrum til, Sterilisation, Venteværelse, Teknik, Personalerum, 1 kundetoilet og 1 personaletoilet, Omklædningsrum.

Omsætning i 2019 kr. 5.066.000